FIECARE LUCRAREA ESTE PERSONALIZATĂ

Suntem o societate care are ca principal obiectiv de activitate întreținerea și reparația autovehiculelor, tinichigerie fără revopsire (Paintless Dent Reparing – PDR) ce constă în repararea automobilelor care prezintă deteriorări, cauzate de căderea grindinei ori de lovituri provenite din trafic sau parcări, unde vopseaua nu este afectată, fără utilizarea chitului și vopselei, păstrând intactă vopseaua originală a automobilului.

FOLOSIM CELE MAI BUNE SCULE ȘI MATERIALE

Tehnicienii noștri folosesc un ansamblu special de tije și ventuze, astfel încât caroseria va reveni la forma inițială și veți uita ca a existat vreo lovitură de grindină, pe porțiunea respectivă. Folosim produse și scule PDR de înaltă calitate de la producători renumiți : Dentcraft, Lakatools, B&D, Dent tools Company pentru lucrări de reparații grindină.

PERSONAL CALIFICAT

Lucrările de reparații grindină furnizate de noi sunt executate de profesioniști în materie de reparații grindină, tehnicienii noștri având atestare și certificare internațională de la cea mai prestigioasă școală de PDR din Europa, cât și o experiență de circa 10 000 de autoturisme noi reparate, la uzinele mari din Europa, Asia, America de Sud, cât și la reprezentanțele auto din țară, astfel dvs beneficiind de garanția unei lucrări de calitate.

Polish auto profesional

începând cu 250 lei!

Prețul se stabilește în funcție de complexitatea lucrării sau preferințele clientului.

Efectuăm lucrarea în 4 pași:

 • Abraziv
 • Semi-abraziv
 • Antihologram
 • Ceară protecție

*Separat nano-ceramic + apă de sticlă, în funcție de cât de afectat este startul de vopsea, cu produse profesionale de înaltă calitate.

 • 3M
 • RUPESS
 • MAC GUAIRS

*Mașină de polishat profesională
*Rupess anti-hologram

Mulțumim și vă așteptăm pentru o probă gratuită!

SERVICIILE NOASTRE

Cât timp vopseaua nu a fost afectată, orice imperfecțiune poate fi înlăturată

 • Reparații auto defecte cauzate de grindină sau evenimente minore.
 • Reparații îndoituri și lovituri care nu au afectat vopseaua.
 • Tehnică economică și rapidă, cu rezultate uimitoare, la un cost redus.
 • Consilierea este gratuită.
 • Respectăm standardele de calitate și termenele de execuție.
 • La solicitarea clienților, colaboratorilor sau partenerilor, deplasăm echipe de tehnicieni la beneficiar.
 • Constatarea, evaluarea și durată de execuție a lucrărilor se va efectua de către personal din cadrul societății PDRART DETAILING SRL, în prezența beneficiarului.

Avantajelepe care tehnologia P.D.R. (Peintless Dent Reparing)

Tehnologia P.D.R. (Peintless Dent Reparing), tinichigerie fără revopsire le oferă, precum și calitatea serviciilor și lucrărilor noastre în materie de reparații grindină ne asigură de faptul că veți fi pe deplin mulțumit de alegerea făcută.
Tehnicienii noștri folosesc un ansamblu special de tije și ventuze, astfel încât caroseria va reveni la forma inițială și veți uita ca a existat vreo lovitură de grindină, pe porțiunea respectivă.
Reparăm îndoituri cauzate de grindină fără revopsire, fără chit, păstrând vopseaua inițială și garanția din fabrică a acesteia, prin metodaP.D.R.Prețul reprezintă doar o fracțiune din cât a-ți plăti pentru revopsire, iar operațiunea durează de la câteva ore până la maximum 2-3 zile.
Prin aplicarea tehnicii de împingere (masare), se ajunge la starea inițială a caroseriei. Loviturile sunt prelucrate și împinse din interior, cu ajutorul unor unelte speciale. Acolo unde nu se poate interveni cu scule speciale, reparația se executa prin metoda lipirii. Se intervine din exterior, cu ajutorul unor ventuze speciale care se lipesc pe lovituri și trag spre exterior îndoiturile, cu un pistol special de tras ventuze. Procedura se repetă până când piesa lovită revine la starea inițială.
Intervenim, de asemenea, și în cazul loviturilor ușoare survenite în trafic sau în parcări, menținând intactă vopseaua originală, atâta timp cât aceasta nu a fost deteriorată.
Folosim produse și scule PDR de înaltă calitate de la producători renumiți : Dentcraft, Lakatools, B&D, Dent tools Company pentru lucrări de reparații grindină.
Lucrările de reparații grindină furnizate de noi sunt executate de profesioniști în materie de reparații grindină, tehnicienii noștri având atestare și certificare internațională de la cea mai prestigioasă școală de PDR din Europa,cât și o experiență de circa 10 000 de autoturisme noi reparate, la uzinele mari din Europa, Asia, America de Sud, cât și la reprezentanțele auto din țară, astfel dvs beneficiind de garanția unei lucrări de calitate.

PLASATI O PROGRAMARE

Suna acum:

0741-955-703

Autoturismul dumneavoastra va fi examinat de unul din specialistii nostri